Cementtegels

CEMENTTEGELS

Catalogus, verkoop en benodigdheden Cementtegels

Producenten van Cementine, snelle leveringen 30g

Cementtegels, over onsCement of cementpasta's zijn tegels met meerdere lagen en werden eind 1800 geboren. Het onderste deel van de cementtegels bestaat uit zeer sterk cement en aggregaten, de bovenste laag bestaat uit marmerpoeder, wit cement en gekleurde anorganische pigmenten.

Onze cementtegels worden nog steeds één keer gemaakt, één voor één met de hand gemaakt. Verschillende modellen worden gepresenteerd in de catalogus, maar door het gebruik van matrices is het mogelijk om oneindige ontwerpen met verschillende kleuren te maken, ook op projectbasis.

Het primaire doel is in feite het creëren van op maat gemaakte ambachtelijke oppervlakken op maat en in voortdurende technische en ontwerpevolutie.
  • Modulaire oppervlakken zoals cementtegels gemaakt met traditionele methoden en klassiek en hedendaags design. aanpasbare
  • Doorlopende oppervlakken die echt materiaal, natuurlijk, oplosmiddelvrij zijn en sterk worden gekenmerkt door vakmanschap.
Geen van onze producten zijn gemaakt met gestandaardiseerde industriële processen, maar met een gemeenschappelijke basis kunnen ze op verzoek worden gewijzigd om, vaak na ontwerpverzoeken, te komen tot altijd nieuwe en persoonlijke resultaten.

Als pionier in het gebruik van TADELAKT-gips dat wordt uitgevoerd volgens traditionele Marokkaanse technieken, is Yann een van de eerste bedrijven in Italië die tadelakt op een professionele manier uitvoert.

Tadelakt Roma
Tadelakt Italia
Tadelakt Milano
Le Cementine
Tadelakt Italia
Tadelakt Italia
Cementine Artigianali
Tadelakt Originale